Share |

Haluatko oppia laulamaan?!

Tarjoan tällä hetkellä laulunopetusta monipuolisena verkkokurssina, johon sisältyy henkilökohtainen palaute & kehittämisvinkit:
7 viikon verkkovalmennuksen hinta on 69€ sis. kaksi henkilökohtaista, laadukasta, kirjallista ohjausta ja palautetta, ihan kuin laulutunnilla.

Lauluvalmennus on lempeä, tehokas ja monipuolinen rytmimusiikin laulamiseen luotu paketti, jossa kehität laulajan ydintaitoja:

-hengitystekniikka
-rintaääni ja pää-ääni
-kehität äänesi soundia matalissa ja korkeissa äänissä
-vire
-vokaalit
-efektit kuten vibrato
-ilmaisu, tulkinta ja esiintyminen
-itsetuntemus ja itseluottamus
-biisitreenausta

Videoita, luettavaa materiaalia, tehtäviä, biisivinkkejä, ohjattuja lauluharjoituksia - ihan kuin laulutunnilla.

Tässä valmennuksessa saat halutessasi henkilökohtaista ohjausta, sillä lähettämällä minulle ohjeiden mukaan lauluasi ääni- tai videotiedostona, saat palautetta, ohjausta ja kehittämisvinkkejä lauluvalmennuksen alussa ja lopussa.  Valmennus ei sisällä live-laulutunteja.

 KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN!

syke-general03_treenaajaominaisuudet_kopio.0022.jpeg

Laulunopetus 

Opetan rytmimusiikin laulamista Seinäjoen alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Opiskelijoina on vasta-alkajia, ammattilaisia, lapsia, nuoria, aikuisia ja ikäihmisiä. Uutta oppii kaikenikäiset!

Rytmimusiikin laulamisen estetiikka on erilainen kuin esimerkiksi klassisessa laulussa. Rytmimusiikilla tarkoitetaan esimerkiksi pop, rock, blues, jazz, soul, heavy, folk, country, iskelmä  tyylilajeja. Miten löydän oman persoonallisen ääneni, jolla haluan ilmaista itseäni? Miten saada omaan lauluääneen erilaisia saundeja- ja muodostaa niitä ääntä vahingoittamatta? 

Laulutunneilla tutustutaan tyypillisiin rytmimusiikin laulusaundeihin, opetellaan hengitystekniikkaa erilaisilla harjoituksilla, treenataan improvisointia ja fraseerausta ja lauletaan eri tyylisiä biisejä. 

Opetukseni tavoitteet ovat aina opiskelijalähtöistä, jokainen oppii laulamaan ja etenee omalta tasoltaan. Jokainen ääni ja saundi on yhtä "arvokas". Opiskelija oppii itse arvioimaan sitä miltä haluaa kuulostaa ja miten ääni tuotetaan kehoa kunnioittaen oikein.

Laulaminen on kaikkien ilo ja oikeus!  Ihmisen ääni on henkilökohtainen, se ilmentää persoonaamme ja suhtaudumme siihen tunteillamme. Monella äänenkäyttöön liittyy pelkoja, epävarmuutta, jopa häpeää. Toisaalta laulu tekee arjesta juhlan, yhteislaulut yhdistävät - ja kun olemme vapautuneita, usein alamme hyräilemään tai laulamaan. Äänemme voi olla herkkä, vahva, samettinen, raaka, kuulas, karhea, taipuisa.. ja kaikille äänille on tarkoituksensa. Äänellämme kerromme tarinoita ja jaamme tunteita. 

Kysy laulutunteja sähköpostitse:

anne.vihela@gmail.com

tai puhelimitse:

040 708 4268

Hinnasto:

4 x 60min. laulutuntia yhteensä 260€ sis. alv 24%. Laskutetaan ensimmäisen tunnin jälkeen.

Laulunopetus tapahtuu joko lähitapaamisena tai etäyhteyksiä hyödyntäen, esim. Teams, Zoom tai Whatsapp-puhelu. 

Ammatillisuus


Olen valmistunut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi. Olen opiskellut pop/jazz musiikkipedagogiikkaa mm. Centriassa ja Jyväskylän AMK:ssa, josta olen valmistunut myös ammatililiseksi opettajaksi. Lisäkouluttaudun säännöllisesti ja olen perehtynyt kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikkaan sekä muihin laulunopetuksen pedagogiikkoihin. 

Lähetä laulunopetuskyselyt sähköpostitse: anne.vihela@gmail.com tai puhelimitse: 0407084268

 

 

radio.jpg