Share |
 

Moikka!

Verkkovalmennukseni lauluäänen kehittämiseen on nyt valmiina! Klikkaa mukaan tästä:
Tässä lauluvalmennuksessa laulat kotona tai itse valitsemassasi paikassa - ja sieltä tietysti laulamaan pienille ja isoille areenoille!
Jos siis haaveilet laulunopinnoista ja haluat kehittää ääntäsi, tämä kurssi on loistava intro laulajan ydintaitoihin: kaikille laulamista rakastaville, siitä salaisesti tai julkisesti unelmoiville!
Valmennus alkaa 11.10. ja sen jälkeen on jatkuva mahdollisuus tulla mukaan. Valmennus on osa Suomen laajinta verkkovalmennusalustaa SYKE Tribea.
Valmennuksen kesto 7 viikkoa ja hinta on 69€ -
Tämän viikon kampanjahinta 59€ (3.10. asti!) 💎
Lauluvalmennus on lempeä, tehokas ja monipuolinen rytmimusiikin laulamiseen luotu paketti, jossa kehität
Laulajan ydintaitoja:
-hengitys- ja tukitekniikka
-rintaääni ja pää-ääni
-kehität äänesi soundia matalissa ja korkeissa äänissä
-vire
-vokaalit
-efektit kuten vibrato
-ilmaisu, tulkinta ja esiintyminen
-itsetuntemus ja itseluottamus
-biisitreenausta ja huom! 💎
Videoita, luettavaa materiaalia, tehtäviä, biisivinkkejä, ohjattuja lauluharjoituksia - ihan kuin laulutunnilla.
Tässä valmennuksessa saat halutessasi henkilökohtaista ohjausta, sillä lähettämällä minulle ohjeiden mukaan lauluasi ääni- tai videotiedostona, saat palautetta, ohjausta ja kehittämisvinkkejä lauluvalmennuksen alussa ja lopussa 💎
Valmennus ei sisällä live-laulutunteja.
Aloita uusi harrastus tai vinks vinks* osta lahjaksi laulamisesta haaveilevalle 🎵
Meinaan vähän pakahtua! Tervetuloa sulle tai tuntemallesi laulunharrastajalle 💛
💛Terkuin Anne

Laulun verkkovalmennus:

Kehitä laulutekniikkaasi, löydä oma soundisi! 

Blogikuulumisia syyskuu -21

Valmistuin elokuussa Valmentamon koulutuksesta ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi, huippufiilis! Syksy on kulunut tiiviisti opetuksissa Etelä-Pohjanmaan Opistolla ja joitakin keikkoja ollaan myös soiteltu. Mielestäni syksyssä on ihaninta arki, kuulaat aamut ja tunnelmalliset illat sekä kauniit värit! Syksy on opetusmaailmassa aina toinen "uusi vuosi" sillä lukuvuoden käynnistyessä, ollaan aina uusien alkujen äärellä.

Valmentajan tutkinnosta innostuneena lähdin kesällä luomaan verkkovalmennusta, jonka ytimenä on minulle tuttu laulunopetus. Pian aloitimme yhteistyön Suomen laajimman ja monipuolisimman hyvinvointi- ja lifestylevalmennuksia tarjoavan SykeTriben kanssa, jonka konseptiin kuuluu liikuntavalmennusten lisäksi Syke Lifestyle ja Hobbies- valmennuksia jossa tarjolla on jo esim. tanssia ja esiintymisvalmennusta.

Nyt yhteistyömme tuloksena on syntynyt lauluvalmennus: Opi laulamaan! Löydä oma laulusoundisi by Anne Vihelä, joka on pian valmis julkaistavaksi. Olen tästä tosi innoissani ja kerron pian lisää kampanjasta joka julkaistaan ensi viikolla. 

Lauluvalmennus on 7 viikon mittainen verkkovalmennusmatka jonka päätavoite: Oppia laulamisen perusteet, oppia monipuolisesti laulutekniikkaa ja kehittää itseluottamustasi esiintyjänä!

Seuraa siis SykeTriben Instagram-tiliä: sekä ja Tykkää Syke Triben Facebook-sivustoa: 

ja käy tilaamassa Syke Triben uutiskirje niin olet mukana menossa <3

t. Anne

syke-general03_treenaajaominaisuudet_kopio.0022.jpeg

Laulunopetus 

Opetan rytmimusiikin laulamista Seinäjoen alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Opiskelijoina on vasta-alkajia, ammattilaisia, lapsia, nuoria, aikuisia ja ikäihmisiä. Uutta oppii kaikenikäiset!

Rytmimusiikin laulamisen estetiikka on erilainen kuin esimerkiksi klassisessa laulussa. Rytmimusiikilla tarkoitetaan esimerkiksi pop, rock, blues, jazz, soul, heavy, folk, country, iskelmä  tyylilajeja. Miten löydän oman persoonallisen ääneni, jolla haluan ilmaista itseäni? Miten saada omaan lauluääneen erilaisia saundeja- ja muodostaa niitä ääntä vahingoittamatta? 

Laulutunneilla tutustutaan tyypillisiin rytmimusiikin laulusaundeihin, opetellaan hengitystekniikkaa erilaisilla harjoituksilla, treenataan improvisointia ja fraseerausta ja lauletaan eri tyylisiä biisejä. 

Opetukseni tavoitteet ovat aina opiskelijalähtöistä, jokainen oppii laulamaan ja etenee omalta tasoltaan. Jokainen ääni ja saundi on yhtä "arvokas". Opiskelija oppii itse arvioimaan sitä miltä haluaa kuulostaa ja miten ääni tuotetaan kehoa kunnioittaen oikein.

Laulaminen on kaikkien ilo ja oikeus!  Ihmisen ääni on henkilökohtainen, se ilmentää persoonaamme ja suhtaudumme siihen tunteillamme. Monella äänenkäyttöön liittyy pelkoja, epävarmuutta, jopa häpeää. Toisaalta laulu tekee arjesta juhlan, yhteislaulut yhdistävät - ja kun olemme vapautuneita, usein alamme hyräilemään tai laulamaan. Äänemme voi olla herkkä, vahva, samettinen, raaka, kuulas, karhea, taipuisa.. ja kaikille äänille on tarkoituksensa. Äänellämme kerromme tarinoita ja jaamme tunteita. 

Kysy laulutunteja sähköpostitse:

anne.vihela@gmail.com

tai puhelimitse:

040 708 4268

Hinnasto:

4 x 60min. laulutuntia yhteensä 260€ sis. alv 24%. Laskutetaan ensimmäisen tunnin jälkeen.

Laulunopetus tapahtuu joko lähitapaamisena tai etäyhteyksiä hyödyntäen, esim. Teams, Zoom tai Whatsapp-puhelu. 

Ammatillisuus


Olen valmistunut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi. Olen opiskellut pop/jazz musiikkipedagogiikkaa mm. Centriassa ja Jyväskylän AMK:ssa, josta olen valmistunut myös ammatililiseksi opettajaksi. Lisäkouluttaudun säännöllisesti ja olen perehtynyt kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikkaan sekä muihin laulunopetuksen pedagogiikkoihin. 

Lähetä laulunopetuskyselyt sähköpostitse: anne.vihela@gmail.com tai puhelimitse: 0407084268

 

 

radio.jpg